Van Oirschot tuinplanten 

Plantenkwekerij

Van Oirschot is in 25 jaar uitgegroeid tot één van de beste en grootste plantenkwekerij en tuinplantengroothandel in Nederland. Wij verkopen geen “nee” en zetten ons vol in voor onze planten en klanten. Ons totaal assortiment en ons uitgebreide netwerk maakt ons uniek.

Locatie

U vindt ons tussen Den Bosch en Tilburg direct aan goede ontsluitingswegen. Wij staan bekend om onze nuchterheid; gewoon goede producten voor een goede prijs. Maar ook de Brabantse gastvrijheid vindt u bij ons terug; terwijl u lekker aan de koffie zit worden uw spullen snel en vakkundig voor u geladen. Heeft u op locatie of op de zaak ook lekkere koffie, dan komen we de bestelling graag bij u brengen.

Assortiment 

Uit eigen kweek hebben wij miljoenen tuinplanten in allerlei soorten, kleuren en maten. Wij kunnen u een totaal assortiment van hoogwaardige tuinplanten aanbieden. Wij hebben deze gecategoriseerd in de volgende 5 categorieën: vaste planten kwekerij, bomen kwekerij, solitairen kwekerij, haagplanten kwekerij en heester kwekerij.

 

 
 

“Dé tuinplantenkwekerij voor groenprofessionals”