Tuinaanleg

Nadat het tuinontwerp door u is goedgekeurd en de begrotingsofferte is ondertekend kunnen we aan de slag met tuinaanleg. In de begrotingsofferte kunt u zien welke werkzaamheden wij uit zullen voeren en welke materialen wij daarvoor gebruiken. Van te voren laten wij u weten wanneer wij komen en hoelang wij nodig zullen hebben om uw droomtuin te realiseren. Wij zorgen er voor dat u na die tijd kunt genieten van uw nieuwe en eigen droomtuin.

 

Onderhoud

U wilt lang van uw buitenruimte kunnen genieten. Daarom is het belangrijk dat uw buitenruimte goed wordt onderhouden. Hiervoor is goed en vakkundig tuinonderhoud nodig door ervaren hoveniers. Ook wanneer u zelf groene vingers heeft, is het interessant om specifiek snoei- en modelleerwerk uit te laten voeren door De Jong Tuinen.

Bij het onderhoud van uw tuin verzorgen wij de beplanting en vullen deze waar nodig is aan. Er zijn twee mogelijkheden: periodiek en achterstallig onderhoud.

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen.

 

Verlichting

Uw stijlvolle tuin, die niet alleen overdag sfeer biedt, maar met de juiste buitenverlichting ook in de avonduren zorgt voor een sfeervolle leefomgeving. Toepassing van buitenverlichting maakt het mogelijk om op een subtiele wijze de bijzondere punten in uw sfeervolle buitenruimte uit te lichten.

 

Pottery

Om in uw droomtuin het gewenste resultaat te behalen kunt u ervoor kiezen om pottery te plaatsen. Hierbij ontstaat de vraag welk materiaal het beste bij uw leefomgeving past. De Jong Tuinen heeft een diversiteit van mogelijkheden qua materialen die toegepast kunnen worden in uw tuin.

 

Styling

De tuin van uw leven is een tuin waarin alles op zijn plaats valt. Ruimte, verlichting, meubilair, accessoires, alles is afgestemd op de meest voorkomende situaties waarin u de tuin gebruikt.
Om uw droomtuin mooi af te stylen kunt u ervoor kiezen om pottery te plaatsen. Hierbij ontstaat de vraag welk materiaal het beste bij uw leefomgeving past. Wij hebben een diversiteit van mogelijkheden qua materialen die toegepast kunnen worden in uw tuin.

 
Bekijk hier onze projecten of neem hier contact met ons op.
Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook pagina of op onze Instagram pagina.