Roostr

Roostr buitenkeukens

Roostr is opgericht vanuit passie voor koken, buitenleven en samenzijn met dierbaren. De verbinding die je krijgt wanneer je met vrienden en familie rond de tafel zit; er ontstaan nieuwe ideeën, goede gesprekken en onvergetelijke momenten.

Roostr staat voor kwaliteit leveren in de keuken, ook wanneer je kookt in de buitenlucht. Ze werken uitsluitend met duurzame materialen, en daardoor is jouw buitenkeuken verzekerd van een lange levensduur en tegelijk beschermd tegen alle typen weersomstandigheden. Zo kun je een leven lang genieten van jouw eigen stijlvolle buitenkeuken.

Want buiten smaakt beter!

Modulair systeem

Kies je basisframe en breidt uit met de talloze mogelijkheden om je kook-ervaring in de buitenlucht zo optimaal mogelijk te maken, en tegelijkertijd geeft het tijdloze en stijlvolle design een chique uitstraling aan je tuin.

Het Rubix systeem van Roostr bestaat uit een hoogwaardige mix van duurzame materialen, waardoor jouw buitenkeuken is verzekerd van een lange levensduur, en beschermd is tegen alle typen weersomstandigheden.

Allure

Onze nieuwe buitenkeuken lijn. Een keuken met detail, luxe en ’allure’. Ontworpen met de mooiste materialen, ademt deze keuken klasse uit. Met de Allure buitenkeuken wordt buiten zijn een ware belevenis. Elk detail is doordacht ontworpen om een unieke culinaire ervaring te bieden zonder je eigen achtertuin te verlaten. De buitenkeuken nodigt uit tot samenkomen en te genieten in stijl.

 

 

“Een innovatief en modulair systeem.”