Egoé life

Duurzaamheid

We leggen een sterke focus op duurzaamheid in alle stadia van onze activiteiten, van het ontwerpwerk, de materiaalkeuze en technologische processen tot en met de logistiek. We proberen de negatieve impact op het milieu te minimaliseren zonder dat daarbij de stabiliteit van het bedrijf in gevaar te brengen. Zo begrijpen wij duurzaamheid. 

Egoé studio

We hebben onze eigen studio, Egoé studio. Terwijl de meeste fabrikanten afhankelijk zijn van externe ontwerpers, komt het overgrote deel van onze ideeën van onder ons eigen dak. Hierdoor kunnen we beter nadenken over elk detail en sneller van ontwerp naar prototype gaan. Voor je het weet staan onze producten waar ze thuishoren: buiten.

Kwaliteit

Het is niet alleen comfortabel, maar het is ook gemaakt om elk weertype te overleven. We gebruiken textiel dat UV- bestendig is en bestand tegen de elementen. Mocht er toch water in de bekleding komen, het ‘Dryfeel’ buitenschuim heeft een open celstructuurwaardoor het water eruit kan stromen. Dit beschermt tegen bacteriën en schimmels en bevordert de luchtstroom voor een snellere droging.

 

egoe life ligstoelen

 

“Ongeacht het seizoen, voel je thuis, buiten.”