CityTree

CityTree

Bomen- en plantencentrum CityTree staat voor het vergroenen van de wereld om ons heen. Als bomen- en plantencentrum wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van mediterrane bomen en planten, maar ook voor leibomen, heesters, hagen en onderbeplanting bent u bij CityTree aan het juiste adres! CityTree staat voor een ruim assortiment, eerlijk advies en een uitgebreide service.

Groene wereld

Bij CityTree vinden we het belangrijk om goed voor de wereld te zorgen en wij beginnen met het vergroenen van tuinen en dakterrassen. De wereld vergroenen kan elke dag! Bij bomen- en plantencentrum CityTree vinden wij het belangrijk om een mooi product aan te bieden. Onze kwalitatieve bomen en planten selecteren we waar mogelijk zelf op kwekerijen in binnen- en buitenland om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast vinden we het belangrijk om met bomen en planten de wereld te verrijken, te verfraaien en te verduurzamen.

Assortiment 

Bij CityTree kun je terecht voor mediterrane bomen en planten, zoals olijfbomen, palmbomen en vijgenbomen, maar ook voor leibomen, heesters, hagen en onderbeplanting ben je bij ons aan het juiste adres. Naast ons ‘levende’ assortiment zijn bij ons ook de benodigde grond, voeding en natuurlijke vijanden te verkrijgen. Om de tuin helemaal af te maken, kun je ook bij ons terecht voor leiconstructies ter geleiding van leibomen en plantenbakken. Met het ruime assortiment ben je bij CityTree aan het juiste adres voor het vergroenen van je tuin of dakterras!

 

 
 

“De wereld vergroenen, verrijken, verfraaien en verduurzamen kan elke dag!”